COMARCA
- Puiggròs

Puiggròs inaugura el nou local de joves

Foto: Comunicació 360º

Els joves de Puiggròs tenen des d'ahir un nou punt de trobada. L’alcalde de Puiggròs, Juli Muro; la delegada dels SSTT de Joventut a Lleida, Anna Feliu, i el president de la Comissió de Joventut del Consell Comarcal de les Garrigues, Jordi Cerler, han inaugurat aquest diumenge el nou local de joves del municipi. Es tracta d’una planta baixa de 50 metres quadrats, amb diferents equipaments com un equip de televisió, un ordinador, una cuina i un lavabo adaptat.

El nou local està finançat pel Govern de la Generalitat (12.000 euros), l’Ajuntament de Puiggròs (10.000 euros) i la Diputació de Lleida (17.000 euros).

Muro ha agraït “l’esforç i la sensibilitat del Govern de la Generalitat que, tot i els moments complicats del país, es continua donant suport a les polítiques de joventut, bàsiques per mantenir la identitat dels pobles i potenciar el món rural i fixar la gent al territori”.

Per la seua part, Feliu ha destacat que “els locals de joventut fomenten la participació, la dinamització dels joves i és un punt de trobada, no només dels joves, sinó de tota la gent del municipi perquè el jovent poden implicar diferents sectors de la població per fer activitats plegats”.

En el seu discurs, Cerler ha recordat que Puiggròs forma part del projecte Dinamo de la comarca i ha incidit en què “els locals de joves són clau per reunir aquest sector i fomentar així l’emprenedoria, per recollir idees i, en definitiva, per fer-los més protagonistes, que en moment com el que vivim, és molt important”.

Finalment, la presidenta del grup de joves, Mireia Muro, s’ha mostrat molt agraïda per disposar d’aquest nou local. “Ajudarà a que ens involucrem més en el poble, era una inauguració molt esperada per tots els joves”, ha dit.