COMARCA
- Maials

Mor un presumpte lladre mentre fugia d'un grup de pagesos a Maials

Els Mossos investiguen la mort d'un home la matinada de dissabte a Maials a causa d'un atac de cor quan intentava fugir després de ser sorprès quan intentava cometre un robatori en un magatzem agrícola juntament amb dos homes més. Els fets haurien passat quan el propietari del magatzem, als afores de Maials, hauria sorprès els tres lladres i hauria tingut temps d'avisar un grup de pagesos que vigilen la zona durant la nit i aquests als Mossos.

En declaracions a aquesta publicació, l'alcalde de Maials, David Masot, comenta que "l'home agredit es troba bé però amb fortes contusions al rostre degut a l'agressió que va patir per part dels pressumptes lladres". Els tres presumptes lladres, per la seua banda, haurien intentat fugir, en veure's perseguits, però un d'ells hauria patit un atac de cor durant la cursa i hauria mort. El veí de Maials té uns 55 anys.

Per la seua banda, el conseller d'Interior, Felip Puig, ha defensat el paper dels sometents i ha dit que defensar una propietat és un dret que tenen els ciutadans. El conseller Puig ha dit que l'incident de Maials no ha de fer reflexionar la funció dels sometents que treballen per vigilar les seves propietats. Masot ha afegit en aquest sentit que "els Mossos es van personar al lloc del succés de manera immediata".