CULTURA
- La Pobla de Cérvoles

Exitosa i espectacular tercera edició de la Vinya dels Artistes

La festa d’aquest Any 2, dedicada a l’escultor Esteve Casanoves, ha seguit la trajectòria marcada per Mas Blanch i Jové els últims anys i ha tornat a aconseguir crear un clima màgic per inaugurar l’escultura dissenyada pel propi artista: ‘La Llum Planant Damunt la Terra” de més de 8 metres. Una impressionant obra que integra el ferro, el vidre i la llum en la seva fusió amb la terra i que a partir d’aquest moment presideix des de les altures La Vinya dels Artistes.
La nit va transcórrer enmig d’un bell paisatge on s’hi barrejà dansa, teatre, poesia i acrobàcies amb un maridatge de productes de la terra i els vins Saó Blanc, Saó Rosat, Saó Abrivat i Saó Expressiu de Mas Blanch i Jové.
El públic va gaudir de l’espectacle de la creadora artística Maria Vera que va inaugurar el singular amfiteatre integrat en el paisatge garriguenc concebut per Casanoves i que Mas Blanch i Jové ha creat per posar-lo a disposició del col·lectiu artístic.
L’encesa inaugural de la increïble escultura de l’Esteve Casanoves "La Llum Planant Damunt la Terra” va venir marcada pel preciós exercici de llaç que l’acròbata Gemma Watson Lou va realitzar a més de 8 metres d’altura. Aquesta presentació de l’escultura ha estat la culminació d’un procés de creació que ha durat més de 9 mesos.
Finalment, es presentà el vi "Saó Expressiu a Esteve Casanoves": cada ampolla és una obra única de l'artista i l'edició està limitada a només 300 ampolles màgnum.