Fa 1 mes - CULTURA

El celler Mas Blanch i Jové estrenarà l'any 11 de la Vinya dels Artistes amb la inauguració d'una escultura inspirada en el 'Poema de l'home' de Guillem Viladot

L'artista d'Agramunt serà el protagonista del sopar i festa que tindran lloc el proper dissabte 16 de juliol. A més de la peça, la vetllada comptarà amb un espectacle del grup Teatredetics i un concert de Lo Pardal Roquer.

Fa 2 mesos - INCENDI

Incendi forestal entre Juncosa i Ulldemolins

L'avís del foc s'ha produït a les 14:38 h. Els Bombers hi treballen amb vint dotacions terrestres, GRAF, un helicòpter i dos avions, amb previsions d'una "evolució favorable". Ha cremat 4 ha i es treballa amb un perímetre d'extinció de 5 ha.

Fa 6 mesos - MEMÒRIA HISTÒRICA

'Stolpersteine' per als deportats d'Arbeca, la Granadella i la Pobla

El Memorial Democràtic i el Centre d’Estudis de les Garrigues, en col·laboració amb els respectius ajuntaments, preveuen col·locar enguany sis llambordes més de record a les víctimes dels camps nazis.

Fa 11 mesos - CULTURA

La Vinya dels Artistes arriba a l’any 10 amb la instal·lació d’una obra d'Antoni Llena

El diumenge 19 de setembre s'inaugura als terrenys del celler Mas Blanch i Jové l'obra 'Món', que s'havia d'haver presentat l'any passat però es va haver d'ajornar. A la festa hi actuarà també el Col·lectiu Free't.

Classificacions de la jornada

Consulta tots els resultats esportius dels equips garriguencs en aquest cap de setmana.

Opinió

Pere Olivart

Quan l’aigua arribi als peus o amb l’aigua al coll?

Pere Olivart

Jordi Prats

Working Holiday

Jordi Prats

Centre d'Estudis de les Garrigues

Rurbà

Centre d'Estudis de les Garrigues