CULTURA

Més de 35 entitats culturals de la comarca, a la VIII Mostra Cultural de les Garrigues

El Consell Comarcal de les Garrigues juntament amb l’Ajuntament de la Floresta organitzen la 8a Mostra Cultural de les Garrigues que tindrà lloc el proper dissabte 30 de juny a la tarda en diferents espais de la localitat garriguenca.

L’objectiu de la trobada és donar a conèixer la riquesa cultural de la comarca i promoure l’activitat de les més de 35 entitats, agrupacions i artistes que hi participaran enguany. El president del Consell Comarcal, Juli Muro, i l’alcalde la Floresta, Jaume Setó, presidiran l’acte d’inauguració que donarà el tret de sortida a la Mostra.

Un cercavila amb grallers i gegants iniciarà les activitats. Dansa, balls populars, ballada de sardanes i country animaran els carrers del poble. El concert de corals omplirà de música l’església parroquial, mentre que el castell acollirà el recital poètic sobre el Bestiolari de Josep Vallverdú.

La Mostra comptarà amb diversos espais expositius per les entitats participants com són el local social de la localitat, les entrades a les cases, el castell, l’illa verda i la sala de treballs de la pedra i galeria d’art. Les sardanes, els grallers i el correfoc tindran lloc a la plaça Mancomunitat i carrers dels poble, mentre que la pista poliesportiva serà l’espai on se celebrarà el sopar i la posterior nit de rock que clourà la Mostra.