COMARCA
- Juncosa

Reñé inaugura el Parc de Salut de Juncosa

Foto: Diputació de Lleida

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha participat aquest dissabte en les activitats de cloenda de la Setmana Cultural de Juncosa. Reñé ha inaugurat el Parc de Salut del municipi, que ha estat subvencionat per la Diputació, i ha visitat la Casa de Cultura, equipament que també ha estat remodelat gràcies al suport de la institució.

El president de la Diputació ha iniciat la seva visita al consistori, on ha signat el Llibre d’Honor acompanyat per l’alcalde de Juncosa, Joan Piqué, i el president del Consell Comarcal de les Garrigues, Juli Muro. El president també ha participat al sopar de germanor, on ha destacat el valor que té que un poble de les dimensions de Juncosa, amb menys de 500 habitants, hagi celebrat 28 edicions de la Setmana Cultura. Reñé també ha parlat de la capacitat de convivència dels municipis petits. “La comunitat s’enriqueix a l’hora de saber conviure i compartir amb els veïns”, ha dit.

El president de la Diputació ha estat acompanyat pel diputat Antoni Villas i pel cap de relacions amb el Món Local de la Diputació, Joan Eroles.