COMARCA
- Arbeca , Les Borges Blanques

‘Dijous de vins’ ens atansa al celler Vinya els Vilars d’Arbeca

Imatge del tast de vins del Celler de Tomàs Cusiné, del Vilosell.

L’Espai Macià avui, 12 de juliol, el segon dels sis tasts de vins emmarcats en la campanya ‘Dijous de vins’ i protagonitzats pels enòlegs dels cellers de les Garrigues. En aquesta ocasió els assistents podran provar els diferents vins del Celler Vinya els Vilars, d’Arbeca, un celler que produeix només 15.000 litres l’any amb una producció limitada en la que es mima el vi des de l’arrel fins que arriba a les mans del consumidor.

L’objectiu de l’activitat, és, com explica el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Ribalta, “promoure la cultura del vi i tot el territori, convidant a participar en aquests tastos que, també, serveixen per promocionar l’Espai Macià”.

En els 10 euros de l’entrada del tast es regala, a més, una entrada 2x1 per al proper ‘Dijous de vins’, i una entrada 2x1 a l’Espai Macià i al Mirador de les Garrigues.

L’activitat va començar el passat mes de juny amb el vins del Celler de Tomàs Cusiné del Vilosell, i hi participen els sis cellers de la comarca integrats en la DO Costers del Segre, subzona de les Garrigues. Els propers seran el Celler Matallonga de Fulleda; Mas Blanc i Jové, de la Pobla de Cérvoles; Clos-Pons, de l’Albagés, i Cérvoles–Celler de la Pobla de Cérvoles.