CULTURA
- La Pobla de Cérvoles

Els estels s’acosten a la Vinya dels Artistes de Mas Blanch i Jové

Imatge de l'edició de l'any passat.

Cal Pastor (Turisme Rural) i el Celler Mas Blanch i Jové organitzen per tercer any consecutiu "La Nit d'estels a la Vinya dels Artistes". Es tracta d'una activitat oberta a tothom i gratuïta que tindrà lloc el divendres 27 de juliol a les 21.30h al celler Mas Blanch i Jové de La Pobla de Cérvoles.

Enguany es podrà visitar a la sala de bótes del celler l’exposició temporal del pintor Josep Guinovart: “El vino nos inicia en los misterios volcánicos del suelo” (Marguerite Youcenar). A continuació, els intèrprets Carme Ruiz, Gerard Moragues i Antonio Escayola, fusionaran poesia i música mentre els assistents podran degustar una copa del vi Saó Rosat 2011. Finalment, de la mà del Sr. Salvador J. Ribas, director del Parc Astronòmic del Montsec, es podran observar els estels a través de telescopis que estaran situats a l’Amfiteatre de la Vinya dels Artistes de Mas Blanch i Jové.

Aquesta és una de les moltes iniciatives artístiques que el Celler Mas Blanch i Jové du a terme al llarg de l’any, un celler que vincula Art i Vi a través del seu projecte La Vinya dels Artistes: un espai lliure on els creadors poden homenatjar el món de la terra, de la vinya i del vi i que es va emplenant d’escultures amb el pas dels anys.