COMARCA
- La Granadella

Cinefòrum sobre addiccions a la Granadella

Foto: Consell Comarcal

Arriba a la Biblioteca municipal de la Granadella, demà divendres 20 de juliol a les 21.00 hores, el cicle de cinefòrum itinerant sobre drogodependències L'ombra de l'addicció que organitza el Consell Comarcal de les Garrigues a través de l'Oficina Jove.

El passat 29 de juny va tenir lloc la inauguració i la primera sessió del cicle de xerrades a la Casa de la Cultura de les Borges Blanques. Aquest cicle parla sobre les drogodependències i té com a objectiu apropar aquesta realitat a la població i oferir ajuda, suport i experiències per tal de resoldre tot els dubtes sobre el tema. La trobada va ser un èxit de participació, amb més de 40 assistents, i el debat que es va propiciar va resultar molt interessant segons el públic assistent.

Segons el president del Consell Comarcal, Juli Muro, “amb aquesta iniciativa treballem per fer visible aquesta problemàtica social i fer que s’entengui com una malaltia psíquica que, amb ajuda terapèutica i de l’entorn, es pot vèncer”. El cicle de cinefòrum neix amb l'objectiu de poder donar resposta, a partir de vivències personals, del que és i suposo l'addicció a les drogues i facilitar informació a pares i mares, joves i població en general sobre els recursos que tenen a l'abast en el moment de la detecció del problema.

Les properes sessions seran el 23 d'agost a les 20.00 hores a la Sala d'Actes de l'Ajuntament de la Pobla de Cérvoles i el 7 de setembre a les 21.00 hores a la Casa de Cultura de Juncosa. Degut a la gran acollida de la primera sessió celebrada a les Borges Blanques, l’organització preveu fer la cloenda del cicle de cinefòrum a l’octubre a la mateixa localitat i amb la projecció de la pel·lícula Xtrems, que no es va poder veure a la primera sessió.