COMARCA
- La Granadella

Èxit d’acollida al cine-fòrum sobre les drogodependències a la Granadella

Foto: Punt d'informació Juvenil de la Granadella

Una quarantena d’assistents van assistir el passat 20 de juliol a la segona sessió del Cicle de cine-fòrum itinerant sobre les drogodependències “L’ombra de l’addicció” que va tenir lloc a la Granadella. Aquest cicle parla sobre les drogodependències i té com a objectiu apropar aquesta realitat a la població i oferir ajuda, suport i experiències per tal de resoldre tot els dubtes sobre el tema.

Així, la sessió es va iniciar amb la presentació dels oradors, tots ells exdrogoaddictes que explicaven la seua experiència personal i com van arribar a sortir-se’n, alguns d’ells són ara terapeutes de l’Institut Hipòcrates, especialitzat en aquest tipus de pacients.

A causa de la gran afluència de preguntes que es van realitzar no es va poder projectar la pel·lícula “Xtrems” , per aquest motiu el Punt d’Informació Juvenil de la Granadella realitzarà en els propers dies la seua visualització.

Es va comptar amb la col·laboració de l’Oficina Jove de les Garrigues i el Consell Comarcal. Les properes sessions seran el 23 d'agost a les 20.00 hores a la Sala d'Actes de l'Ajuntament de la Pobla de Cérvoles i el 7 de setembre a les 21.00 hores a la Casa de Cultura de Juncosa.