COMARCA
- Castelldans

Governació activa un nou centre emissor de TDT a Castelldans

La Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Departament de Governació i Administracions Públiques ha activat un nou centre emissor de Televisió Digital Terrestre a Ponent, en el marc del pla Catalunya Connecta. Concretament, el nou centre emissor s’ha activat a Castelldans, i dóna cobertura dels serveis disponibles de televisió digital terrestre (TDT), o l’amplia, a aquest municipi de les Garrigues.

El Secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Jordi Bosch, ha manifestat que “seguim treballant per donar solucions específiques a aquells darrers indrets de Catalunya als quals encara no havia estat possible executar les actuacions previstes dins el pla Catalunya Connecta per motius diversos, com ara la meteorologia o entrebancs tècnics i administratius que, afortunadament, anem solucionant”.

Catalunya Connecta: TDT


El projecte TDT, inclòs en el pla Catalunya Connecta, té l’objectiu de fer arribar els serveis de Televisió Digital Terrestre a totes les poblacions de més de 50 habitants, tot i que també inclou en la seva planificació els nuclis a partir de 10 habitants.