CULTURA
- Juneda

El dissenyador de moda Antonio Miró visita el Centre d’Arts Juneda

El famós dissenyador de moda Antonio Miró ha visitat el Centre d’Arts Juneda (CAJ). Així ho ha informat l’associació aquest dilluns a través d’un comunicat on es parla d’una “visita inesperada de Miró” qui va voler visitar l’exposició vigent de l’artista Josep Lacomba. Antonio Miró, acompanyat del seu amic Josep Lacomba van ser acollits el passat 8 de setembre per diferents membres de la junta del Centre d’Arts Juneda. Tot seguit es va dur a terme una visita guiada pel mateix Lacomba, que va donar l’oportunitat a tots els presents de formular preguntes per desvetllar i conèixer més detalls del procés creatiu de l’obra d’aquest artista.

D’altra banda, el dissenyador va aprofitar la visita per veure totes les instal·lacions del Complex Cultural, on s’hi troben altres exposicions permanents i itinerants guiat pel coordinador del Complex, Ramon Masbernat. Des del Centre d’Arts remarquen les exposicions del Museu de Juneda i la del jaciment de Minferri “que van captivar el nostre visitant, tant per la qualitat com pels espais on es troben, poc habitual en una població com Juneda”.

A continuació, Antonio Miró va visitar la resta del poble, fent un recorregut pels llocs més emblemàtics, entre ells la vila closa, el portal del Marca, el pou de gel… Va finalitzar la seua ruta al Parc Natural de la Banqueta.

La visita del famós dissenyador arriba pocs dies després de la celebració del primer aniversari del CAJ que ja comença a perfilar el calendari d’activitats del proper any 2011 amb exposicions de fotografia, escultura i concerts, entre altres propostes. Per ara, cal recordar que el centre d’Arts acollirà el divendres 24 i dissabte 25 de setembre unes projeccions de vídeo escolar d’en Francesc Gaya i Roser Trilla, una exposició de fotografia a càrrec de Marta Benavides i un concert del grup lleidatà Entrenosal3.