COMARCA
- La Granadella

Posen en marxa una escola d’acupuntura a la Granadella

La biblioteca del Centre Cívic de la Granadella acollirà el proper 1 de setembre a les 19.00 hores la presentació de l’Escola Rural Catalana d’Acupuntura i Medicina Oriental a cura de Ramon Costa, llicenciat en Medicina Tradicional Xinesa i diplomat en Acupuntura Japonesa i Kampo (fitoteràpia tradicional japonesa).

Durant tota la tardor i l'hivern es farà la presentació en diversos pobles de Les Garrigues, el Segrià, la Ribera d'Ebre i el Priorat. L'objectiu principal és crear llocs de treball per persones interessades en aplicar aquesta medicina tradicional en els seus pobles sota el slogan "En cada poble un acupuntor". Aquesta escola es dedicarà a ensenyar l'acupuntura clàssica ( o tradicional) japonesa, molt diferenciada de la xinesa sobretot en la seua tècnica i en haver preservat amb més coherència el llegat de més de 2.000 anys d'experiència clínica.

L'escola serà presencial, 1 dia a la setmana durant 3 anys (2 anys de postgraduat) i es farà a la Granadella, el poble amfitrió del projecte.