COMARCA
- Arbeca

El programa "Divendres" de TV3 visitarà Arbeca la setmana que ve

Imatge del programa a Alcover, on va ser la setmana passada.

El magazine de les tardes de TV3, "Divendres", conduït per Xavi Coral i Espartac Peran visitarà per segona vegada la comarca de les Garrigues. Després que el març de l'any passat ho fes a la capital, la setmana que ve l'equip del programa que itinera cada setmana per una població de Catalunya serà a Arbeca, just els dies previs a la celebració de la Fira de Santa Caterina.

En lloc de ser-hi tres dies, com se sol fer, aquesta vegada seran a Arbeca només el dilluns 12 i el dimarts 13 de novembre, atès que el dimecres 14 hi ha convocada una vaga general. Durant aquells dos dies es gravaran els continguts per a tota la setmana, uns continguts que se centraran en els principals atractius del poble, com el casc antic o el jaciment ibèric dels Vilars, així com el testimoni del moviment associatiu del municipi i les habituals paraules peculiars i autòctones de què parlarà l'escriptor Màrius Serra. Els consells de cuina i dietètica també seran presents a les connexions.

Segons explica Mavi Vidal, tècnica de promoció econòmica de l'Ajuntament d'Arbeca, des del consistori s'ha volgut vincular els atractius a presentar al programa amb l'oli i la fira d'aquell cap de setmana. També ha explicat que va ser el programa qui es va posar en contacte amb l'Ajuntament i que la promoció que suposa l'aparició a aquest programa no té pràcticament cap cost econòmic per a les arques municipals.