COMARCA
- Arbeca

Arbeca inaugura la nova escola bressol municipal


Arbeca ha inaugurat la seua nova escola bressol municipal. Ho va fer el passat 18 de setembre amb la presència del conseller d’Educació Ernest Maragall. La llar d’infants dóna servei als infants i a les famílies de la població des de l’any 1991, antigament, estava ubicada al primer pis de l’edifici de Serveis Socials. Té capacitat per a 61 nens i nenes de 0 a 3 anys. Com a novetat cal destacar el servei de menjador i la millora de l’espai amb 4 aules habilitades i un pati per a poder desenvolupar la important activitat del joc infantil. Actualment el centre compta amb 26 infants i amb 4 professionals que desenvolupen les tasques educatives d’aquests petits.

D’altra banda, Arbeca també va inaugurar aquest mateix la millora de la plaça bassa l’Oro amb nous jocs infantils.

Ernest Maragall es va mostrar confiat que la majoria de mestres no compliran l'amenaça de deixar de fer sortides i colònies com a resposta al canvi de calendari que s'ha aplicat aquest curs escolar i que, entre altres coses, elimina l'horari intensiu al juny i al setembre.
Les declaracions del conceller arriben dies després que l’Associació Catalana d’Empreses de Lleure informés que més de la meitat de les sortides i colònies que les escoles catalanes tenien emparaulades per aquesta tardor s'han anul·lat.