COMARCA, CULTURA
- Llardecans

Màrius Serra i Mathew Tree, dissabte i diumenge a Llardecans

Els mediàtics escriptors seran a la Societat Garriguenca per presentar conjuntament els seus darrers llibres

Mathew Tree i Màrius Serra

Els mediàtics escriptors Màrius Serra i Matthew Tree presentaran conjuntament a Llardecans els seus darrers llibres, Plans de futur i Com explicar aquest país als estragers, aquest dissabte 6 d'abril a les 20.00 h.

L'acte, organitzat per l'Associació Cultural Fem Poble de Llardecans, tindrà lloc a la Societat la Garriguenca. Serà una bona oportunitat per gaudir de les explicacions a quatre mans d'aquests dos grans escriptors i comunicadors.

L'endemà, el diumenge 7 a les 13.30 h i al mateix lloc, Fem Poble i Màrius Serra organitzaran un concurs Enigmàrius en viu mentre qui vulgui podrà fer el vermut.

Aquesta serà la segona activitat de l'entitat des del seu retorn el passat 2 de març, quan l'economista Santiago Niño Becerra va omplir la sala amb més de 240 assistents a la seua xerrada.

La pròxima activitat que l'associació de Llardecans organitzarà està prevista pel 4 de maig. Serà un concert de folk irlandès a càrrec del grup Lauzeta i també tindrà lloc a la Societat la Garriguenca a les 20.00 h.