COMARCA
- Almatret

Almatret inaugura les reformes a l'Ajuntament

Una de les estances reformades.

En el marc de les primers Jornades Culturals, Almatret ha inaugurat aquest dilluns les obres de rehabilitació del seu Ajuntament, que han consistit en la rehabilitació de les plantes de l’edifici consistorial, així com en la instal·lació d’un ascensor i la supressió de barreres arquitectòniques per resoldre el problema d’accessibilitat de l’edifici. 

La rehabilitació s’ha dut a terme en dues fases, en la primera de les quals s’ha refet l’estructura de l’edifici i se n’ha millorat l’accessibilitat i en la segona s’ha finalitzat la façana i la coberta. El pressupost total dels treballs, finançats en gran part a través del PUOSC, ha estat de 212.000€.

L'Ajuntament disposa ara de diverses sales i despatxos, tot i que "com que és tot nou d'ara, encara no sabem a què les destinarem", explica l'alcalde, Jesús Quiroga.

A l'acte inaugural hi van assistir l'alcalde i altres membres del consistori, així com el delegat del Govern de la Generalitat a Lleida, Ramon Farré, la portaveu de CiU a la Diputació de Lleida i vicepresidenta de l'IEI, Rosa Pujol i la subdelegada del govern espanyol, Inma Manso.