COMARCA
- Arbeca

Relleu a l'oposició d'Arbeca

Xavier Blanc (3a fila, 1r a la dreta) serà substituït per Ivan Egea (1a fila, 2n a l'esquerra)

L'últim ple municipal d'Arbeca, celebrat el dijous 25 d'abril, va servir per fer efectiva la renúncia al càrrec, per motius personals, del regidor de CiU Xavier Blanc. Blanc és un dels tres representants de la formació al consistori arbequí, on va entrar a les eleccions municipals del 2007.

Si no hi ha entrebancs d'última hora de la Junta Electoral, tot apunta que el rellevarà Ivan Egea, cinquè a la llista de CiU en els últims comicis locals. Egea, nascut el 1981, s'ha dedicat a l'escultura i la pintura i actualment treballa al Consell Comarcal de les Garrigues. 

Aquest no és el primer relleu que es produeix aquesta legislatura a l'Ajuntament d'Arbeca, ja que tot just a l'inici, Gerard Aliaga, escollit regidor de CiU i actual gerent del Consell Comarcal, va renunciar al càrrec en favor de Maria Carme Torra. Avui, per tant, dels tres regidors inicials de CiU, només queda Ramona Barrufet, diputada al Parlament de Catalunya.

Així mateix, el regidor de PM Vladimir Miquel també va deixar l'acta de regidor al ser designat gerent del Consell Comarcal del Pla d'Urgell. El va susbtituir Aina Pau.