COMARCA
- La Granadella , Les Borges Blanques

Cursos de monitors de lleure a les Borges i la Granadella

L'Oficina Jove de les Garrigues i el Punt d'Informació Juvenil de la Granadella coincideixen el mes que ve en organitzar un curs de monitor de lleure. En el primer cas, tindrà lloc del 25 de juny al 5 de juliol i en el segon, tot i que les dates estan per concretar, serà també entre finals de juny i principis de juliol.

La formació, destinada a aquelles persones que vulguin dedicar-se de manera voluntària i/o professional a l'educació en el lleure, servirà per obtenir el carnet oficial que acredita com a monitor o director d'activitats de lleure infantil i juvenil. 

Per al curs de l'Oficina Jove de les Garrigues, el aquesyt diumenge, 26 de maig, acaba el termini per a la pre-inscripció i la matrícula es podrà fer fins el 13 de juny. Per al curs de la Granadella, les incripcions finalitzen el 7 de juny.

Curs de director de lleure
A banda del de monitor, l'Oficina Jove de les Garrigues organitza també un curs de director de lleure, que serà entre el 8 i el 19 de juliol. El període de pre-inscripció i matrícula és el mateix que el curs de monitor.