- La Floresta

Les joventuts de Convergència premien el municipi de la Floresta

Amb la d'enguany ja són 24 edicions de Setmana Cultural.

La Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) -la branca juvenil de CDC- de les Garrigues ha decidit atorgar el seu Premi Compromís al municipi de La Floresta, per l'organització de la Setmana Cultural, que porta 24 edicions celebrades.

L'acte de lliurament tindrà lloc aquest divendres, 31 de maig, a les 19h al local social de La Floresta i hi participaran el vicepresident segon del Parlament de Catalunya, Lluís Corominas, el delegat del Govern a Lleida, Ramon Farré, la diputada al Parlament Ramona Barrufet, l'alcalde de La Floresta, Jaume Setó, la presidenta de la JNC, Marta Pascal, la cap comarcal de CDC, Lídia Aixalà, i el cap comarcal de JNC, Jordi Sumalla.

Per CDC a Les Garrigues, es tracta d'un acte "especial" i "important per a tots". "Parlem molt de fer participar el jovent en els nostre pobles, de la seva necessària implicació en la vida política i social dels pobles i aquest acte n'és un que implica al jovent. I a la comarca, és una qüestió decisiva per al futur de CDC i per al futur del nostre país", s'afirma des de la formació, que remarca que "cal portar gent jove".

A l'acte hi haurà un refrigeri a la cloenda i es demana confirmar assistència al correu terreslleida@jnc.cat. 

Refundació recent
Encara no fa tres mesos, el 9 de març, la JNC va refundar el col·lectiu comarcal de les Garrigues en un acte que va tenir lloc a les Borges i va escollir Jordi Sumalla, de 22 anys i d’Arbeca, com a cap comarcal. A la mateixa assemblea es va escollir Tània Segovia, borgenca de 29 anys, com a consellera nacional de la JNC.