COMARCA
- Les Borges Blanques

Arreglen el carrer de l'estació de tren de les Borges

L'avinguda transcorre paral·lela a la via del tren (fotos: Ajuntament de les Borges)

L’Ajuntament de les Borges ha enllestit les obres d’adequació i millora de l’avinguda Santiago Rusiñol en el tram entre l'entrada a la ciutat provinent d'Arbeca i l’estació de tren, que ha quedat completament renovat.

L’actuació, amb un pressupost de 141.796,52 euros -finançats en un 50% pels plans FEDER, en un 45% pel PUOSC i en un 5% per l’Ajuntament- ha consistit en renovar tota la xarxa de sanejament, que comptava amb uns col·lectors molt antics, atenent a una necessitat existent per la recent ocupació d’una quarantena de nous habitatges a la zona. A més, s’han canviat els antics 'adoquins' per paviment d'asfalt i s’han construït uns trams de vorera més amples que permeten un millor trànsit de vianants. D’altra banda, el consistori té previst instal·lar properament contenidors soterrats en aquesta avinguda.

Aquests dies s'està fent també el canvi de clavegueram i la nova pavimentació del carrer Comerç -i que posteriorment tindrà lloc als carrers Catalunya i Est- i l'arranjament del tram de carretera N-240 al pas pel Terrall. Les obres previstes al carrer la Bassa començaran, finalment, passat l'estiu.