COMARCA, CULTURA
- Arbeca

Arbeca dóna els beneficis del lipdub del Correllengua a Càritas

Representants de l'ANC, el Correllengua i Càritas (foto: ANC-Arbeca)

La secció local de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) a Arbeca va fer entrega dels beneficis obtinguts en la gravació de lipdub del Correllengua 2012 a Càritas d’Arbeca el dimarts dia 4 de juny.

Els beneficis del Lipdub són resultat de la venda de CD que es va dur a terme un cop enregistrat l’esdeveniment el passat 1 de desembre de 2012, amb una gran participació dels arbequins i arbequines i de les entitats de la vila. La decisió de fer el donatiu a Càritas es va prendre per unanimitat, per tal d’ajudar aquesta entitat en la tasca que duu a terme des de fa anys a favor dels més necessitats.

A l’entrega hi van assistir Jordi Perera, com a membre dels grallers la Revolta i representant de la comissió del Correllengua, Xevi Rodon, com a realitzador del lipdub, Francesc Roset, com a membre de l'ANC i muntador del lipdub i Magí Clavé, com a coordinador de la secció local de l'ANC. Per part de Càritas, va recollir la donació la seva presidenta Concepció Motlló, acompanyada de mossèn Anton Bru i Rosa Maria Sànchez, laica amb missió pastoral.