COMARCA, CULTURA
- Les Borges Blanques

Comença l'onzena "Bibliocursa"

Uns 700 escolars han visitat l'equipament entre maig i juny (foto: Biblioteca Marquès d'Olivart)

La Biblioteca Marquès d'Olivart, de les Borges, ha encetat l'onzena edició de l'anomenada "Bibliocursa", activitat que s'adreça als usuaris d'entre 9 i 11 anys i els repta amb un objectiu: llegir 13 contes durant l'estiu i fins el 30 d'octubre, amb la intenció de fomentar la lectura entre els joves durant el període de vacances. Els participants que superen la prova, obtenen un obsequi que recullen durant la Festa de la Bibliocursa a la tardor. 

Aquest divendres, 7 de juny, la biblioteca va donar per finalitzades les visites escolars, durant les quals uns 700 nens i nenes de primària han visitat l'exposició "Abracadabra", que ha estat instal·lada des del 16 de maig.

Enquant als més petits, també hi ha hagut visites de parvulari, que han après el funcionament de l'espai i han escoltat contes. Dijous passat hi va assistir un grup de la llar d’infants del Col·legi Mare de Déu de Montserrat, acompanyats dels seus pares i algun padrí i padrina, i el darrer grup, de la llar d'infants municipal, farà la visita el dimarts, 18 de juny.