COMARCA
- Les Borges Blanques

Cap de setmana de Terrall

El certamen inclou tres premis diferents.

El Passeig del Terrall de les Borges s'omplirà aquest diumenge dels assistents i participants al 22è Concurs de Paelles, que espera unes 25 colles inscrites. La jornada, organitzada per l’Associació d’Amics del Terrall, inclou l'entrega de premis a la millor paella, a la millor paella de joves i a la millor ornamentació de taula. El certamen també compta amb el sorteig de diferents regals, obsequi dels comerços de la població.

Motards solidaris
El mateix dia tindrà lloc la 9a Trobada Motard, un acte que enguany té l’objectiu de recollir aliments per ajudar les famílies del territori que tenen més dificultats. La matinal arrencarà a les 9h al Pavelló de l’Oli, on es fa una cirda per tal que la gent porti aliments i es podrà esmorzar per un euro. La jornada, que comptarà amb actuacions musicals, jocs, sortejos i un dinar, preveu l’assistència d’uns 600 motards d’arreu de la província. La cita solidària, organitzada pels Motards Fot-Li Gas-Tooo de les Borges i per Moteros Solidarios Contra el Hambre, té lloc simultàniament al conjunt de l’Estat. 

Dissabte, sardanes a la fresca
La Placeta del Terrall acull dissabte a les onze de la nit la primera de les tres ballades de sardanes a la fresca, organitzada per l’Agrupació Sardanista de les Borges en col·laboració amb l’Ajuntament. La cobla Vents de Riella, d’Agramunt, serà l’encarregada d’obrir les sessions estiuenques, que també se celebraran el 14 de juliol i el 17 d’agost. Ja hi ha data, a més, pel multitudinari Aplec de la Sardana, que celebrarà la 21a edició el 3 d’agost.