COMARCA, CULTURA
- La Granadella

Temps de Cultura a la Granadella

El programa inclou una activitat gairebé cada dia.

Amb la revetlla de Sant Joan, el diumenge 23 al vespre, la Granadella donarà el tret de sortida a una nova edició de Temps de Cultura, que s’allargarà fins al 3 d’agost.

Activitats gairebé cada dia
El programa d’actes d’enguany presenta una activitat gairebé cada dia durant tot el juliol. Abans, el 29 de juny, l’escriptor i periodista Víctor Amela serà l’encarregat de dur a terme la inauguració del cicle i, a continuació, se sortirà cap al Camp Nou al Concert per la Llibertat.

Entre els actes, n’hi ha per a tots els gustos i edats: des de tallers de ioga, passant per un concert de gospel, fins a diverses xerrades o tallers, com el de divendres 5 de juliol destinat als joves sobre orientació o el de supervivència per a nens, el 10 de juliol. Destaca la caminada nocturna del divendres 19 de juliol, amb sortida des de la plaça a les 22.00 h, o bé la cursa d’orientació del següent divendres, 27 de juliol.

Però, sens dubte, l’acte estrella de la programació serà la sortida a Pesillà del 31 de juliol al 3 d’agost, que és precisament la darrera activitat de Temps de Cultura. Durant la sortida, tots els que s’apuntin a l’Ajuntament abans del 8 de juliol pujaran al Canigó i faran nit en un refugi o en tendes. Fins al 3 d’agost, gaudiran de la festa major de Pesillà de la Ribera.