COMARCA, CULTURA
- Torrebesses

Torrebesses estrena una aplicació per a mòbils amb els seu calendari d'activitats

S'hi descriuen les activitats, acompanyades, si s'escau, de la imatge corresponent.

Torrebesses compta des d’aquest juliol amb una aplicació per consultar des del telèfon mòbil tots els actes i esdeveniments que tenen lloc al poble. Aquesta “Agenda Torrebesses” ha estat desenvolupada per dos joves del municipi, M. Alba Roigé i Antoni Ribes, enginyers informàtics els dos, que expliquen que van tenir la idea “al veure que al poble es realitzen moltes activitats i existia la necessitat de tenir alguna eina on poder recollir-les i difondre-les”.

Tal com indica el nom, es tracta d’una agenda que, un cop instal·lada al mòbil, permet a l’usuari estar al dia de les activitats que tenen lloc a Torrebesses en un curt termini de temps. A més, disposa d’un calendari on hi ha les diferents activitats que se succeiran, cadascuna amb una breu descripció i, si s’escau, una imatge o cartell relacionats. Roigé i Ribes han inclòs, també, una funció per tal que els usuaris puguin comunicar nous actes, cosa que també es pot fer enviant un correu a agendatorrebesses@gmail.com.

L’aplicació, que és gratuïta, està disponible per a telèfons amb sistema operatiu Android i es pot descarregar des del “Play Store". Cada cert temps, els usuaris podran actualitzar les dades per tal de visualitzar noves activitats. Els dos joves impulsors expliquen que durant el seu temps lliure ja estan treballant en afegir noves funcionalitats i complementar aquesta nou format d’agenda.