COMARCA, CULTURA
- Aspa

Aspa torna a ajornar la festa del jovent

Primer havia de ser el 13 de juliol, però la pluja va impedir que se celebrés el 5à Aspenta, la festa que organitza l'associació de joves d'Aspa. Després, es va traslladar al 17 d'agost, però finalment, i atès que alguns grups no podien ser-hi aquella data, el concert s'ha traslladat definitivament al divendres 6 de setembre, coincidint amb la Festa Major del poble. 

Tot i això, el grup Quina Barra, de Juncosa, no hi podrà actuar, però al seu lloc hi haurà DS21, un grup jove de Sabadell que fa cançons pròpies i versions. Des de l'organització, tot i valorar la "promoció de la cultura catalana d'arreu i donar una empemta a grups joves", s'intentarà repescar Quina Barra per l'any que ve, que es vol tornar a fer la festa al juliol, "ja que l'objectiu és promocionar grups de la zona". 

El concert tindrà lloc a la plaça del Palau del Bisbe, amb entrada és gratuïta i sorpreses i regals durant la nit. Hi col·laboren l'Ajuntament, la Cooperativa del Camp, Asperdiu, Electrofont Piñol, FertiCat i la Diputació de Lleida.