COMARCA, CULTURA
- Granyena de les Garrigues

Presentació del Centre d'Estudis Locals de Granyena

Una de les imatges antigues recollides al facebook de l'entitat (foto: Cristina Farré)

Aquest dissabte, 10 d'agost, tindrà lloc a Granyena la presentació oficial del Centre d'Estudis Locals (CEL), entitat que es va posar en marxa a la primavera i que té la finalitat de promoure i coordinar l’estudi i divulgació de qualsevol matèria que tingui com a marc de referència aquest municipi garriguenc, especialment allò relacionat amb la recuperació del patrimoni cultural, històric, natural i social.

L'acte, que es farà a la Sala del Ball a les sis de la tarda i en el marc del mes d'activitats culturals que s'ha programat, inclou una exposició fotogràfica sobre l'evolució urbanística i una conferència sobre la Granyena d'ahir i d'avui, a càrrec dels arquitectes Juanjo Florensa i Francisco Florensa. L'exposició romandrà oberta de l'11 al 15 d'agost.

Pàgina a Facebook
El nou Centre d’Estudis Locals de Granyena, que s’afegeix al que ja existeix al Vilosell, ha posat en marxa una pàgina a Facebook, on es poden consultar les finalitats que el grup s’ha marcat als estatuts i algunes primeres imatges antigues del poble.