COMARCA
- Vinaixa

Més de 300 joves es reuneixen a la Garrigotrobada

Més de 300 joves de les comarques de Lleida i també de les tarragonines, s’han reunit a Vinaixa aquest dissabte 2 d’octubre per celebrar la I Trobada del Jovent de les Garrigues, més coneguda com Garrigotrobada. El director dels Serveis Territorials de Joventut a Lleida, Jordi Satorra, acompanyat de l’alcalde del municipi, Francesc Bonet i el president del Consell Comarcal, Josep Lluís Balsells entre altres, va inaugurar la jornada festiva.

Després del dinar es van dur a terme diversos actes presentats per les diferents associacions de joves de la comarca- grallers, batucada, escala hi-fi, campionat de tennis taula i futbol sala, cursa d’orientació, etc… També es va presentar una taula rodona sobre “grups: actituds i funcions”, així com una de salut sexual sota e títol “vull sexe segur” i finalment es van repartir kits de la campanya, etc.
Per acabar, el sopar popular, més batucada, correfocs, i el concert amb els grups Llibertat Condicional,Kontra-Band,Obrint Pas i Alè d’All que van posar punt i final a aquesta primera edició de la gran festa del jovent de les Garrigues.