COMARCA
- Les Borges Blanques

La Cooperativa Sant Isidre, Borgenc de l’Any 2012

La Cooperativa va celebrar el seu centenari l'any passat (foto: Arxiu)

La Cooperativa Sant Isidre de les Borges Blanques ha estat guardonada amb el premi Olivera d'Or al Borgenc de l’Any 2012.
Així ho ha decidit aquest dimecres al vespre el jurat, format per l’Ajuntament, diverses entitats locals i l’anterior Borgenc premiat, que ha atorgat sis vots a la Cooperativa.
Pel que fa als altres candidats, Roser Llurba va rebre dues votacions, mentre que el Club Tennis Taula Borges en va rebre una i Felip Garsaball una altra.
El premi reconeix aquesta entitat, que l’any passat va celebrar el seu centenari (1912-2012), i que ha estat la primera cooperativa garriguenca en complir 100 anys, a banda de valorar la seua tasca “per potenciar els valors fonamentals del cooperativisme”.


Garriguenc de l’Any
Ahir al vespre també es va reunir el jurat per escollir el nou Garriguenc de l’Any, que no es farà públic fins aquest divendres 23 d’agost.
Els dos guardons, Garriguenc i Borgenc de l’any, s’entregaran el proper 31 d’agost a les sis de la tarda al Centre Cívic de les Borges, just abans del pregó de Festa Major.