COMARCA, CULTURA
- L'Albi , Les Borges Blanques

Tardor de vins garriguencs

La comarca es troba ara en plena època de verema (foto: gustum.org)

Són diverses les activitats relacionades amb el món del vi que s’organitzen a la comarca ara que és època de verema. A l’Albi, per exemple, el dissabte 28 de setembre té lloc la segona sessió del primer Cicle sobre el Món del Vi i la seva Nova Cultura, que començarà a les 18.30h i en què els dos cellers convidats, Clos Pons i Mas Blanch i Jové, oferiran un tast de vi als assistents. Abans, però, hi haurà una xerrada sobre la nova cultura del vi, la seua qualitat, el màrqueting i la presència mundial.

D’altra banda, La Bodega de les Borges Blanques ha organitzat el primer cicle Tastos de Tardor, que començarà aquest mateix divendres 27 de setembre. Des d’ara i fins a les portes de Nadal, els sis cellers de la comarca (Clos Pons, Mas Blanch i Jové, Vinya Vilars d’Arbeca, Celler Matallonga, Cérvoles Celler i Tomàs Cusiné) passaran per La Bodega per presentar alguns dels seus vins i, com no, oferir-ne un tast a les persones assistents.

Les sessions tindran lloc sempre els divendres al vespre, entre les 20.30 i les 21.00 h, i els tasts aniran tots maridats amb productes de proximitat assessorats pels cellers. El preu de cada tast és de 5 euros i cal inscriure’s prèviament al telèfon 973140395 o a labodega@labodegaborges.cat. El calendari de tasts es pot consultar al Facebook de La Bodega.