COMARCA
- La Granadella

La Granadella estrena web municipal

El web inclou un vídeo promocional com a capçalera.

Aquesta setmana l’Ajuntament de la Granadella ha fet públic el nou web de la corporació municipal amb el domini www.lagranadella.cat. Segons fonts consistorials, el nou web té com a finalitat principal "promoure la transparència de la corporació, per aquest motiu s’hi penjaran els pressupostos municipals, els plens, edictes i altra informació oficial de la corporació, així com eines de participació ciutadana".

Altres objectius que persegueix el nou portal és la promoció del municipi a l’apartat “Vine a la Granadella”, on es destaquen els atractius turístics, comercials i culturals. A l’apartat “Promoció Econòmica” es relacionen serveis com el Viver d’Empreses, la Borsa de Treball o els microcrèdits.

El web ha estat desenvolupat per l’empresa Antaviana, de les Borges, i incorpora la tecnologia “responsive web design” (disseny adaptatiu), això és, l’adaptació automàtica al dispositiu amb què es visualitza: PC, tablet o mòbil. Com a novetat, també hi ha el fet d'usar el vídeo com a capçaleres del web, quan habitualment s'usava imatges fixes.

El vídeo de portada, que porta per títol “Terra endins”, es va gravar a la Granadella durant el 2012, amb persones del mateix municipi i realitzat per Audivio, empresa de produccions audiovisuals de l’Albagés. La finalitat del vídeo és "promoure tan l’arrelament de la població al municipi com el retorn dels que han marxat".