COMARCA
- Torrebesses

Torrebesses busca solar per la sala de vetlles

L'Ajuntament espera rebre ofertes d'espais que tinguin les característiques necessàries.

Torrebesses no disposa encara d'una sala de vetlles, i l'últim adéu als seus difunts se sol convocar a Lleida o a Llardecans. Amb l'objectiu de resoldre aquesta situació, i en la línia d'altres municipis de la comarca que també ho estan resolent amb l'ajut de la Diputació, el consistori ha obert un concurs públic per poder adquirir un solar i destinar-lo a aquest servei.

Amb un pressupost base de licitació estimat en 12.000 euros, l'Ajuntament espera rebre algunes ofertes d'espais que tinguin les característiques requerides. Si finalment és així, s'engegaria aleshores la petició a la Diputació per poder rebre algun ajut. Tot plegat fa que encara sigui impossible fixar un termini concret per tal que Torrebesses disposi finalment de sala de vetlles.

Consultori abans de final d'any
El que sí que serà una realitat imminent és el nou consultori mèdic que s'està fent des del setembre a la sala polivalent que hi havia als baixos de l'Ajuntament. Les obres estan avançant a bon ritme i l'alcalde, Mario Urrea, confia que estigui llest abans d'acabar l'any.