COMARCA
- La Granadella

Nou curs de tast d'oli a la Granadella

El curs l'organitzen el Departament d'Agricultura i l'Ajuntament.

El Departament d’Agricultura, en col·laboració amb l’Ajuntament de la Granadella, ha organitzat el curs “Introducció al tast d’oli de les Garrigues”. És la segona edició del que es va realitzar el juliol passat, quan els més de 30 assistents van duplicar la xifra prevista d’inscrits. Segons l'organització, en aquest segon curs tindran prioritat les persones que no van assistir al primer.

El seminari va dirigit a les persones interessades en la cultura de l’oli, tant si en són productors com si pertanyen al sector de la comercialització o turístic, i que valoren l’excel·lència d’aquest producte. La finalitat és que els participants adquireixin els coneixements i la pràctica per interpretar les característiques organolèptiques i sensorials de l’oli d’oliva de les Garrigues. La realització del curs anirà a càrrec de Pilar Pardell, membre del Panell de Tast d’Olis de Catalunya.

El seminari consta de tres sessions de 2 hores cada una i es farà els dissabtes 8, 15 i 22 de febrer, de 17 a 19h, a l’Aula Formativa del Centre Cívic de la Granadella. L’activitat és gratuïta i les places són limitades a 15 persones. Les inscripcions s'han de realitzar al telèfon 973133017 o al correu electrònic administracio@granadella.ddl.net.

L’actuació s’emmarca dins el Pla de Desenvolupament Local Oleoturisme i Economia del Coneixement de les Garrigues Altes, al qual l’Ajuntament de la Granadella destina part dels ingressos procedents de les centrals eòliques amb la finalitat de "crear activitat econòmica i ocupació per frenar l’envelliment de la població i l’emigració de la població jove de les Garrigues".