COMARCA
- Arbeca

Detingut un arbequí com a presumpte autor d'una temptativa d'homicidi

Els Mossos d'Esquadra van detindre, la matinada de diumenge, un home de 45 anys i veí d'Arbeca com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi dolós en grau de temptativa. També es va detindre un home de 47 anys i veí de Mollerussa com a presumpte col·laborador en els fets.

Pels volts de les 23.40h del diumenge, els Mossos van tenir coneixement que s’havia produït una agressió en un bar del carrer Belianes de Mollerussa. Per causes desconegudes, es va produir una discussió en el transcurs de la qual un home va ferir amb una arma blanca dos homes que es trobaven dins l’establiment.

Vàries patrulles es van adreçar al lloc i, en arribar-hi, una de les víctimes estava estirada al terra i en estat inconscient. L’home tenia una ferida oberta al tòrax i sagnava de manera abundant. Segons testimonis dels fets, l’altra víctima, que havia resultat ferida de menor gravetat, s’havia dirigit cap a l’Ajuntament de la població per demanar ajuda.

Mentre els serveis sanitaris atenien els dos ferits, els agents van parlar amb els diversos testimonis per esbrinar com s’havien produït els fets. Van descobrir que una de les persones que es trobava al local era l’acompanyant de l’agressor. El van escorcollar i li van trobar a sobre quatre punyals de diferents mides. L’home va quedar detingut per la seva presumpta relació amb l’agressió.

Després d’una recerca per la zona propera al bar, els Mossos van localitzar i detenir el presumpte autor material de l’apunyalament, acusat d’una temptativa d’homicidi. Els detinguts, un d’ells amb antecedents, passaran a disposició judicial al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia a Lleida.