COMARCA

Comença el curs de monitors de lleure amb 17 inscrits

Aquest dimecres, 25 de juny, ha començat el Curs de monitors de lleure que l’Oficina Jove de les Garrigues, amb el suport de la Direcció General de Joventut, ha programat per als propers dies i que compta amb un total de 17 alumnes inscrits. El president del Consell Comarcal de les Garrigues, Juli Muro, va ser l'encarregat d'inaugurar l’acte.

El curs, que finalitzarà el 5 de juliol, es fa cada any a l’Oficina Jove per tal de donar més oportunitats laborals als joves de la comarca en el camp de l’educació en el lleure (esplais, colònies, campaments i centres d’educació en el lleure, entre altres).

Amb una durada total de 310 hores, s’estructura en dues etapes: l’etapa lectiva de 100 hores presencials i 50 hores online que es poden fer durant tot el mes de juliol; i l’etapa de pràctiques de 160 hores que es fan en cases de colònies, centres d’esplai i campaments, a més de la realització d’una memòria de pràctiques.

Un cop l’alumne/a ha complert amb totes les fases i la valoració és d’apte, se li entregarà el Carnet i el diploma de la Generalitat de Catalunya que l’acredita com a monitor/a de lleure.