COMARCA, CULTURA
- Almatret

Jordi Guillem queda finalista a Cuiner de l'Any

Jordi Guillem (a la dreta) amb tots els finalistes. Foto: Fòrum Gastronòmic

El cuiner Jordi Guillem, d’Almatret, s'ha quedat a les portes del premi Cuiner de l'Any després d'haver estat un dels cinc candidats seleccionats per al guardó que promou el Fòrum Gastronòmic amb el patrocini del diari La Vanguardia. Finalment, el reconeixement entregat aquest dilluns al migdia ha estat per a Albert Ortiz, del restaurant Axol de Cabrils. Agafa, doncs, el relleu d'Albert Marimon, del restaurant La Cava de Tàrrega; guanyador de l'edició del 2013.

El certamen pretén ressaltar la feina de cuiners que “representen la nova cuina catalana i que destaquen per la utilització de productes de proximitat, el respecte a la terra i la relació amb el productor”.

L’almatretà, nascut el 1977, havia estat seleccionat pel jurat per la seua tasca al capdavant de la cuina del restaurant 'Lo Mam', a Segur de Calafell (Baix Penedès).

Jordi Guillem serà el protagonista de l'entrevista de la contraportada de l'edició de paper del proper número de SomGarrigues, que sortirà aquest divendres, 24 d'octubre.