COMARCA
- Arbeca , Les Borges Blanques

Difusió als comerços del servei d’atenció telefònica contra la violència envers les dones

(foto: Consell Comarcal)

Des d'aquesta setmana, a l’entrada i llocs visibles dels comerços de les Garrigues es pot trobar el cartell i l’adhesiu amb la informació del telèfon 900 900 120 d’atenció contra la violència masclista 24 hores, confidencial i gratuït, de l’Institut Català de les Dones.

El dilluns 24 de novembre, el president del Consell, Juli Muro, la presidenta de l’Agrupació de Comerciants de les Borges, Montserrat Pijuan, i el president de l’Associació de Comerciants d’Arbeca, Francesc Roset, van signar un acord per a la difusió del servei d’atenció permanent contra la violència masclista 900 900 120 a la xarxa de comerços de la zona. L’acte va ser dinamitzat des del Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell.

Es tracta del document d’adhesió a l’acord de col·laboració entre l’Institut Català de les Dones i les entitats municipalistes per a la difusió del material divulgatiu (cartell i adhesiu) del servei d’atenció telefònica especialitzada de la xarxa d’atenció i recuperació integral per a les dones en situacions de violència masclista.