COMARCA

CiU té confirmades 21 candidatures a la comarca administrativa

Foto de grup d'alcaldables de CiU a les Garrigues administratives (foto: CiU)

Convergència i Unió (CiU) té previst presentar candidatures a 21 dels 24 municipis de les Garrigues administratives, segons informa el partit després de l'acte de presentació que s'ha fet aquest diumenge al Parc Temàtic de l'Oli i que ha comptat amb la consellera de Benestar Social i Família de la Generalitat, Neus Munté. “Les persones de Les Garrigues poden estar molt tranquil·les perquè al capdavant de les llistes i del projecte de CiU hi ha homes i dones que pensen, treballen i s’esforcen per construir la Catalunya d’avui i de la demà” ha dit la consellera. 

El 2011, van ser 22 les candidatures presentades a la comarca, tots els pobles excepte l'Albagés i els Torms. Aquest 2015 són una menys, tot i que aquest dilluns es tanca el termini per inscriure llistes i fonts de la formació asseguren que en poden presentar encara alguna altra.

Per la seua part, la cap comarcal de Convergència a les Garrigues, Lídia Aixalà, ha assenyalat "la gran implicació de CiU a les Garrigues amb candidatures a la majoria de municipis de la comarca”. “Volem i desitgem el progrés de la comarca per la nostra gent” afirma Aixalà, que considera que “amb la gent de CiU, el progrés i el camí cap a la independència està garantit".