COMARCA
- Castelldans

L'actual alcalde de Castelldans (CiU) es presentarà per ERC

L'actual alcalde de Castelldans, Xavier López, tornarà a optar a l'alcaldia, però aquesta vegada no com a CiU, sinó sota les sigles d'Acord Municipal, marca blanca d'ERC. López, que és alcalde des d'aquesta última legislatura, havia deixat fa un temps la seua militància a Unió, per discrepànies amb la direcció de Lleida i amb la presidència del Consell Comarcal. Això, explica López, li ha passat factura i, a l'hora de configurar la candidatura per a aquestes municipals, Convergència no ha comptat amb ell i ha optat per fer una nova llista.

La nova candidatura de CiU està encapçalada per Conrad Llovera, membre de JARC i actual president de la comunitat de regants núm. 13 del canal Segarra-Garrigues, i només hi repeteix una regidora actual. Llovera explica que el repte principal serà fer front al deute municipal, que xifra en un milió d'euros.

Per la seua banda, López també s'acompanya de gent nova i jove. "Als despatxos no em poden guanyar, m'han de guanyar a les urnes, que és el que pertoca", conclou.