COMARCA
- Castelldans

Trobada entre Mossos i JARC a Castelldans

(foto: Mossos d'Esquadra)

Els Mossos d’Esquadra de la Regió Policial Ponent i l’organització agrària JARC van mantenir dimecres a Castelldans una reunió de treball que, entre altres, va servir per tractar els diferents aspectes relacionats amb la seguretat en l’àmbit rural, segons fonts de la trobada. Hi van assistir Joan Carles Massot i Francesc Esquerda, president i vicepresident de JARC-COAG Lleida -el segon, també alcalde de Granyena-, Conrad Llovera, membre de la junta de JARC-COAG Lleida i alcalde de Castelldans, l’intendent Josep Maria Estela, sotscap de la Regió Policial, el sotsinspector Sebastià Mas i el sergent Enric Rius, cap i sotscap de la comissaria de les Borges Blanques.

Durant la trobada, es va aprofitar per analitzar la recent finalitzada campanya de recollida de l’ametlla i parlar sobre la propera campanya de l’oliva. Els representants de les dues parts van coincidir en la importància de controlar els establiments de compravenda de material i productes agrícoles com una de les estratègies bàsiques en la lluita contra els robatoris de productes del camp. Al finalitzar la reunió, es va visitar una explotació agrícola del municipi de Castelldans.

Aquesta reunió s’emmarca en les trobades periòdiques que es fan des de la Regió Policial amb les diferents organitzacions agràries, per tal de conèixer les seves preocupacions i, alhora, explicar i coordinar les accions policials que es realitzen encaminades a la prevenció dels delictes en el món rural.