COMARCA, CULTURA
- Castelldans , Les Borges Blanques

El Delicadeses es presenta en una jornada de gestors culturals a Barcelona

(foto: Xavi Minguella)

El festival Delicadeses serà un dels dinou projectes dels Països Catalans destacats a la tercera edició de la jornada CultSurfing per a gestors culturals, que tindrà lloc el dimecres 28 i el dijous 29 d’octubre, a l’espai Fabra i Coats-Fàbrica de Creació, a Barcelona. La iniciativa garriguenca es donarà a conèixer en una taula d’experiències el dia 28, a les 16.45 h.

La trobada CultSurfing l’organitza l’Institut de Cultura de Barcelona, amb la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Cultural de la Generalitat, i busca “catalogar, connectar i donar visibilitat a projectes culturals singulars”.

Cultura i paisatge
Delicadeses va ser creat el 2008 per Meritxell Cucurella-Jorba, poeta borgenca, i Miquel Andreu, aleshores president de l'Ateneu Popular Garriguenc, entitat co-organitzadora. L'any 2011, el festival va rebre el Premi Ateneus a la creativitat en arts escèniques. Actualment està dirigit per Meritxell Cucurella-Jorba i coordinat per Eduard Batlle, de Castelldans. La proposta té la particularitat de portar espectacles de petit format variats a diferents punts de la comarca, cada any diferents, enmig de la natura i sense cap suport tècnic electrificat.