COMARCA
- Aspa

Les obres del bar d'Aspa avancen a bon ritme

Les obres del nou casal d’Aspa, l’edifici que anirà destinat a equipaments municipals, avancen a bon ritme i finalitzaran, segons ha assegurat el consistori, en la data prevista, és a dir, entre finals d’aquest any i principis del vinent.

En aquests moments ja es pot veure tota l’estructura de l’edifici que en la seua planta baixa acollirà el bar del poble. Cal recordar que Aspa no disposa de cap bar des de fa prop de cinc anys, quan un veí del poble va tancar les portes del seu negoci particular.

Més endavant, en una segona fase, l’ajuntament hi construirà també una sala de ball. Així mateix, l’immoble compta amb un primer pis que, tot i que en un principi es va anunciar que probablement estaria destinat a despatxos per a les associacions i entitats del poble, des de l'ajuntament asseguren que encara no se sap amb certesa quines dependències acollirà. L’obra té un pressupost d’execució de 357.365 euros i es troba inclosa dins del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) del 2010, amb una subvenció de 321.164 euros. L’empresa que realitza les obres és l’Ute Jorfe-Ribó.