COMARCA
- Les Borges Blanques

Polseres identificatives per als infants a la cavalcada de Reis de les Borges

Foto: Xavi Minguella

Els infants que assisteixin, aquest dimarts 5 de gener, a la cavalcada de Reis de les Borges Blanques podran posar-se una de les 400 polseres identificatives que la Direcció General de Protecció Civil ha facilitat a l'Ajuntament per tal que es puguin localitzar els pares de les criatures en cas que aquestes es perdin. Les polseres, distribuïdes també a una trentena de municipis més i on s'escriu el nom de l'infant i el telèfon dels pares, són reutilitzables i, per tant, es poden fer servir en altres activitats de molta concurrència. 

A les Borges, l’arribada dels Reis Mags està prevista a l’estació de trens a les sis de la tarda. La cavalcada de les carrosses inclou enguany un grup d’animació que s’estrena amb el nom dels Carboners i que porta carbó per als nens i nenes que no s’han portat bé. Fonts municipals expliquen que es preveu llençar 35 quilos de confeti i repartir 70 quilos de caramels durant el recorregut, que passarà pel carrers de la Font i Vedruna –on hi haurà focs artificials i parlaments a la Capella–. Seguidament, la cavalcada comitiva continuarà pel carrer Carnisseria, la Plaça, la Bassa, Ensenyança, Raval del Carme i Catalunya per finalitzar al pavelló Francesc Macià. Eels Reis estaran acompanyats per la Banda de Cornetes i Tambors i pels motards de l’Associació Fot-li Gastooo.

D’altra banda, també dins dels actes de Nadal, dissabte passat hi va haver un concert de gospel, a càrrec de les World Gospel Singers, a l’església parroquial i, l’endemà diumenge, l’Orfeó Terrall va oferir un concert solidari a benefici de la Marató de TV3, al Col·legí Mare de Déu de Montserrat.