COMARCA
- El Soleràs

El Soleràs obre les portes d'una botiga de queviures

Els veïns del Soleràs ja poden anar a comprar sense sortir del poble. Simona, una dona romanesa de 37 anys i veïna dels Torms, va decidir obrir fa un parell de mesos una botiga de queviures d’uns 78 metres quadrats que té de tot, especialment productes frescos. Simona diu haver trobat el secret per fer que els seus clients tornin: “treballar amb productes casolans i disposar de molta varietat”. A més dels aliments, també és un punt de venda de diverses publicacions, entre elles, el SomGarrigues.

L’horari de l’establiment és de dilluns a dissabtes de les 8.00 a les 13.00 hores i de les 17.00 a les 20.00 hores. Fins i tot, pels més despistats, la botiga obre també els diumenges dues hores al matí, temps que aprofita la Simona per oferir conills i pollastres a l’ast.

Segons l’alcalde del Soleràs, Esteve Vilalta, l’obertura d’aquest establiment és una molt bona noticia ja que actualment el municipi només comptava amb la botiga de la cooperativa. Per la seua part, els seus veïns es mostren contents. Molts d’ells s’estalvien anar a Lleida a comprar com fins ara havien de fer.