COMARCA

El Consell Comarcal estrena noves webs

Imatge de l'inici de la nova web de turisme del CCGarrigues

El Consell Comarcal de les Garrigues estrena noves webs. El president, Antoni Villas, i la tècnica de turisme Ester Rué, van presentar ahir els dos nous portals d’internet: el propi de la institució ( www.ccgarrigues.com ) i el de turisme de la comarca (www.turismegarrigues.com).

Villas destaca que la web de turisme “és la imatge d’un nou projecte per la comarca on el turisme ha de ser prioritari, és una eina bàsica per a la millora integral del turisme de les Garrigues”. També assegura que “la gent de les Garrigues s’ha de sentir identificada amb aquest portal, se l’han de fer seu i s’hi han de veure representats”. La web disposa de cinc apartats: La comarca, Què fer, On dormir, On menjar i Multimèdia. L’objectiu és projectar tota l’oferta cultural, lúdica i festiva de la comarca augmentant el nombre de visitants. Així mateix, Villas encoratja a tots els Ajuntament de la comarca “a aprofitar al màxim aquesta nova eina per exportar i projectar el potencial de les Garrigues”. Per aquest motiu, la web es posa a disposició del sector turístic privat, “perquè incorporin i ampliïn la seva oferta”, afegeix.

Des del Consell expliquen que les anteriors webs s’havien quedat antiquades i calia renovar-les, per una banda, per fer-les més atractives visualment, i per l’altra, per adaptar-les a dispositius mòbils. També detallen que els continguts i estructura del portal del Consell és semblant a l’anterior, “però en la de turisme s’han millorat apartats com el de l’agenda cultural, més completa i accessible”, afirma Rué. En aquesta línea, s’han incorporat els paquets turístics que s’ofereixen des del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida. La tècnica de turisme va anunciar en l’acte de presentació que en una segona fase, “es potenciaran i incorporaran els perfils i estratègia de les xarxes socials del Consell: Instagram, Facebook i Twitter”. Precisament, part del fons fotogràfic que es pot veure a les webs són imatges cedides per usuaris de les xarxes que han participat en diferents concursos convocats per l’ens comarcal.