COMARCA
- Bovera

Bovera ja té enllestit el nou aparcament per autocaravanes

(Foto: Ajuntament de Bovera)

L'Ajuntament de Bovera ha enllestit i obert aquesta setmana la zona per autocaravanes, ubicada al voltant de les piscines municipals. Són fins a deu les caravanes que s'hi poden aparcar i consta de punts de llum, aigua i els corresponents desaigües.

De moment, l'estada és gratuïta, ja que, tal com explica l'alcalde, Òscar Acero, l'objectiu és que les autocaravanes que abans aparcaven a diferents punts del poble ara ho puguin continuar fent, però en un lloc en condicions. "El que volem és que la gent vingui a Bovera i es passegin pel poble", afirma Acero. Només obrir, aquesta setmana ja han estat tres les caravanes que s'han aturat a l'espai habilitat.

El nou aparcament ja consta referenciat en el mapa de la Plataforma Autocaravanas Autónoma (PACA) i el pròxim sis i set d'agost es faran actes al municipi per inaugurar-lo, juntament amb autocaravanistes d'arreu. El dia començarà amb una visita a l'església de Bovera, seguida d'una trobada a la Cooperativa del Camp Or del Terme. Després, hi haurà un vermut al Casal i, a la tarda, una festa de l'espuma a la pista poliesportiva donarà pas a la inauguració de la nova àrea de servei. A la nit hi haurà un sopar popular amb música en directa i, ja diumenge, es farà una excursió a la finca de l'associació Trenca per tancar el cap de setmana festiu.

Aquest és el segon aparcament d'autocaravanes del que disposa la comarca. La Vinya dels Vilars d'Arbeca també disposa d'una àrea de servei d'aquestes característiques.