COMARCA
- Almatret , Arbeca , Les Borges Blanques

Les Borges contracta un agent de seguretat a les piscines per evitar actes incívics

(foto: Xavi Minguella)

Les piscines municipals de les Borges disposen, des de l’11 de juliol, d’un agent de seguretat privada després de disputes amb uns usuaris a principis de l’estiu. Tal com explica la regidora de Seguretat Ciutadana, Núria Palau, als primers dies de l’obertura de les piscines, alguns veïns van protagonitzar “conductes incíviques” com no utilitzar els banys per fer les seves necessitats.

Aquests fets van ocasionar alguns enfrontaments amb altres usuaris de les piscines i, des de l’Ajuntament, es va decidir contractar un agent “per acabar amb aquestes actituds”, afirma Palau, una mesura inèdita a la qual no s'havia recorregut cap any. La previsió és que l’agent hi sigui fins acabada la primera quinzena d’agost. Després, valoraran la necessitat d’ampliar el contracte. Segons explica Palau, des de que hi ha l’agent privat al recinte, s’han acabat els “actes irresponsable”.

L'empresa contractada és la mateixa que l'Ajuntament d'Arbeca va contractar al maig per fer rondes de vigilància pel terme, després que s'hagués registrat un augment de denúncies per furts i robatoris.  

Sancions a Almatret
Després de detectar que entren persones sense pagar a les piscines, l’Ajuntament d’Almatret informa que farà controls periòdics i sancionarà els usuaris que no hagin abonat la taxa d’entrada.