COMARCA
- La Granadella

Ensurt a la Granadella amb un nen que s'havia perdut

(foto: A.M.)

El poble de la Granadella va viure aquest dijous amb l'ai al cor durant unes hores. Un nen d'uns 12 anys que estiueja al municipi, a casa dels padrins, va sortir amb dos nens més a fer un tomb amb bicicleta, però els altres van tornar i ell no.

Alertats per l'absència del nen, a quarts de dotze de la nit l'Ajuntament va fer un pregó per convocar voluntaris i sortir a la recerca. "La resposta de la gent va ser boníssima", explica l'alcalde, Carlos Gibert. Els Mossos d'Esquadra van organitzar el dispositiu, hi van fer cap tres o quatre tres dotacions de Bombers, es van formar grups de tres persones i es va començar a rastrejar l'entorn. Mentre, el Servei d'Emergències Mèdiques atenia els padrins.

Finalment, un noi que anava a Torrebesses, se'l va trobar al camí que uneix els dos municipis, a 2-3 km d'aquest poble veí i el va tornar a la Granadella. Era la una de la matinada i el poble va respirar alleugerit. Tot indica que havia agafat un mal rastre a l'encreuament de camins i es va confondre de direcció. "Ja tenim prou males notícies, aquesta ha acabat molt bé", conclou Gibert.