COMARCA
- Castelldans , Llardecans

Dos accidents en un mateix punt de la C-12 prop de Llardecans

La climatologia d'aquests dies, amb boires intenses i gebrades, està tenint conseqüències també a les carreteres. Aquest dilluns al matí, dos vehicles han sortit de la via al mateix punt exacte de la C-12, km 111,5, amb menys d'una hora de diferència. A la zona coneguda com el Coll Gros, a les 7.51h ha sortit un cotxe i a les 8.40h un altre. En cap dels dos casos hi ha hagut ferits.

Ahir al vespre hi va haver una altra sortida de via, aquesta a la carretera N-240, ja en terme municipal de Lleida, concretament al km 83,1, a l'alçada de la benzinera Petrocat, el mateix punt on a l'octubre va morir una noia de les Borges Blanques. El conductor del vehicle, en el cas d'aquest diumenge, ha resultat il·lès.

D'altra banda, Abertis ha tallat el trànsit al tram d'autopista entre Lleida i les Borges per la poca visibilitat a causa de la boira. S'ha reobert a primera hora del matí, tot i que des del Servei d'Emergències de Catalunya es demana molta precaució. A Castelldans, per exemple, hi havia una visibilitat de 75-100 metres al començar el dia.